Δωρεάν μεταφορικά για τα αξεσουάρ σε όλη την Ελλάδα εκτός των νήσων.

Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων – Ηπείρου: Μια Εταιρία που Θέλει να …Εξαφανίσει τις Εξατμίσεις των Οχημάτων από την Ήπειρο

  • Αρχική
  • /
  • Άρθρα
  • /
  • Νέα
  • /
  • Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων – Ηπείρου: Μια Εταιρία που Θέλει να …Εξαφανίσει τις Εξατμίσεις των Οχημάτων από την Ήπειρο

Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων – Ηπείρου: Μια Εταιρία που Θέλει να …Εξαφανίσει τις Εξατμίσεις των Οχημάτων από την Ήπειρο

Ο Γιώργος Ευαγγέλου, ο ιδρυτής της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΗΠΕΙΡΟΥ αρχικά είχε ως επαγγελματική δραστηριότητα τη λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάργα. Βλέποντας την ηλεκτροκίνηση να μπαίνει στην καθημερινή μας ζωή, ο κ. Ευαγγέλου ξεκίνησε να παρέχει ως υπηρεσία στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου την ενοικίαση ενός ηλεκτρικού ECO CAR. Η κίνηση αυτή έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους φιλοξενούμενους, βελτιώνοντας το επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, αλλά και αυξάνοντας τα έσοδα της επιχείρησης.

Έτσι δόθηκε στον κ. Ευαγγέλου η ευκαιρία να μελετήσει και να οργανώσει την επόμενη επαγγελματική του δραστηριότητα που είναι η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης όχι μόνο στους κατοίκους μιας πόλης όπως της πόλης των Ιωαννίνων, αλλά ολόκληρης της Ηπείρου.

Η ενοικίαση των ηλεκτρικών οχημάτων ήταν η πρώτη δραστηριότητα της εταιρίας έχοντας ως έδρα την πόλη των Ιωαννίνων, στην οδό Ιεράρχου Γερβασίου 15-17. Η αρχή έγινε πριν από δυόμιση χρόνια και από τότε 170 οδηγοί έχουν ενοικιάσει τα 4 Ecocar και έχουν διανύσει συνολικά περίπου 40.000 χιλιόμετρα. “Διαθέτοντας μια πρώτη εμπειρία από τη χρήση ενός ηλεκτρικού οχήματος πόλης, πολλοί από τους ενοικιαστές μετατρέπονται ακόμη και σήμερα σε αγοραστές των ηλεκτρικών οχημάτων που ενοικίασαν”, σύμφωνα με όσα μας είπε ο κ. Γιώργος Ευαγγέλου.

Η πώληση, σύμφωνα με τις διαδικασίες της ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεκινάει από τη ανάλυση των αναγκών του πελάτη, είτε πρόκειται για έναν ιδιώτη, είτε μια επιχείρηση ή έναν Δήμο και περιλαμβάνει την υποστήριξη για την εύρεση χρηματοδότησης, μέσω προγραμμάτων και την υποβολή αιτήματος στο πρόγραμμα ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ που είναι σε εξέλιξη.

Στη γκάμα των προς πώληση ηλεκτρικών οχημάτων περιλαμβάνονται ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ και μοτοσικλέτες, ηλεκτρικά ελαφρά οχήματα για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Αξίζει να τονιστεί η κοινωνική ευαισθησία και υπευθυνότητα που δείχνει η επιχείρηση εντάσσοντας στη γκάμα των προϊόντων της ηλεκτροκίνητες λύσεις κινητικότητας για άτομα με αναπηρίες.

Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΗΠΕΙΡΟΥ σήμερα αποτελεί μέλος των δικτύων των αντιπροσωπειών ηλεκτρικών οχημάτων όπως της ECOCAR, της MOTO WAY, της ESFORCE, της EMW και της ELECTRODYNAMIC WHEELS.
Η πώληση των ηλεκτρικών οχημάτων συμπληρώνεται από την πώληση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων της MC CHARGERS που περιλαμβάνει λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες με ισχύ 7, 11, 22 και 50 KW.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα προστεθεί σύντομα και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, με τη δημιουργία ενός κέντρου τεχνικής υποστήριξης. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η πολιτεία να νομοθετήσει επιτέλους για τα συνεργεία ηλεκτρικών οχημάτων και να πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση – πιστοποίηση των τεχνιτών υψηλής τάσης.

“Στόχος της εταιρίας είναι να ……εξαφανίσει τις εξατμίσεις των οχημάτων από την περιοχή της Ηπείρου προσφέροντας ολοκληρωμένες, προσιτές σε όλους και αξιόπιστες λύσεις κινητικότητας”, μας είπε ο κ. Γιώργος Ευαγγέλου. “Λύσεις που περιλαμβάνουν όχι μόνο την ενοικίαση, την πώληση και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, αλλά και την υποστήριξη για την εύρεση της χρηματοδότησης. Το μήνυμα που εκπέμπει η εταιρία είναι: …ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ & GO GREEN. Χρειαζόμαστε ένα άλμα στην ποιότητα της ζωής μας από κάθε άποψη. Και το χρειαζόμαστε σήμερα.”

https://www.youtube.com/watch?v=T0oZlyqzY-w

ΠΗΓΗ:http://www.futuremobility.gr/alternative-energy/emobility/ilektrokinisi-ioanninwn

Scroll to Top